hkunstlicht-2367-Hakvoort kunstlicht_ Carré_ Industriele verlichting_ Moderna (1)

Hak4t groep nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

Hak4t groep nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

Ik wil contact of meer informatie

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

Duurzaam Gebouwd biedt beslissers uit de bouw de mogelijkheid om toe te treden tot het integrale netwerk, bestaande uit meer dan 300 beslissers uit de complete bouwkolom. Daarnaast biedt het platform uitstekende mogelijkheden om duurzame initiatieven, projecten, producten of diensten te introduceren en profileren.

Met Duurzaam Gebouwd willen wij ons profileren binnen een kwalitatief netwerk van bouw- en vastgoedprofessionals als een specialist in duurzame lichtoplossingen. We willen kennis en kunde uitdragen, onze kennis verbreden en gezamenlijk zoeken naar integrale realisaties.  Door de ‘business as usual’ mensen te laten zien dat er ook geld verdiend kan worden met een circulaire, slimme lichtoplossing van Hak4t proberen we bij te dragen aan het bewerkstelligen van een systeem verandering zonder terug te vallen in de oude economie.

Op Duurzaam Gebouwd staat een leuk artikel waarin Marc Hakvoort is geïnterviewd. In het interview komt onder andere de samenwerking en onze duurzame lichtoplossing naar voren.

Lees nu meer op: Duurzaam Gebouwd


Partner-Hak4t-Duurzaam-gebouwd
hkunstlicht-2367-Hakvoort kunstlicht_ Carré_ Industriele verlichting_ Moderna (1)

Ik wil contact of meer informatie

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO