achtergrondkleur-votec-systems

Lees meer over Votec systems

Een familiebedrijf met passie voor licht!

Benieuwd naar de positieve invloed van licht? Welkom bij Votec systems! Wij zijn voor u de specialist in het adviseren, ontwikkelen, produceren, leveren en monteren van lichtstraten, daglichtconstructies en veelal beeldbepalende buitenzonwering voor het juiste daglicht in uw gebouw via dak en gevel. We leveren vrijwel elke vorm, gebogen of vlak, afmeting en gewenst materiaal, aluminium, staal, kunststof of glas. Daarnaast leveren we ook lichtkoepels, rook- en warmteafvoeren. We brengen u daglicht, voor uw optimale welzijn en zonwering voor optimaal comfort!

Votec Systems BV is bijna 25 jaar actief in deze productie van daglichtconstructies en buitenzonwering. De producten van Votec worden in heel Europa toegepast. Met name de export naar Duitsland groeit sterk. Sinds mei 2016 is Votec onderdeel van de Hak4t groep, een grotere onderneming met een sterke marktpositie en uitdagende ambities, hierdoor kan de beoogde groei worden gerealiseerd. zie ook: www.hak4t.com

De Hak4t groep is actief in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk en België en maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sector, duurzame lichtoplossingen. Duurzaam verlichten in een gebouw start met gratis daglicht. Door dit natuurlijke daglicht optimaal te benutten, en alléén bij een tekort aan daglicht te ondersteunen met dynamisch kunstlicht of het teveel aan daglicht te remmen door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking ontstaat een uniek energie neutraal lichtklimaat. Mens en dier voelen zich hierbij zó optimaal dat ze zelfs betere prestaties leveren. Het innovatieve lichtconcept van Hak4t is op meerdere vlakken ‘bright’. Kijk voor meer toelichting de infographic.

Hak4t brightest light solutions powered by nature!

Elke dag brengt de zon ons gratis licht! De atmosfeer maakt het dynamisch wat betreft kleur, intensiteit en richting. Hak4t (Hakvoort) noemt het natuurlijk daglicht. Dit natuurlijke daglicht is het meest duurzame licht wat permanent kan worden toegepast, omdat het de aarde niet uitput. Duurzaam verlichten in een gebouw start dus met dit gratis daglicht. Door dit natuurlijke daglicht optimaal te benutten en alléén bij een tekort aan daglicht te ondersteunen, met dynamisch kunstlicht of het teveel aan daglicht te remmen door zon- en warmtewering, ontstaat een uniek lichtklimaat. Mens en dier voelt zich hierbij zó optimaal dat ze zelfs betere prestaties leveren. Het innovatieve lichtconcept van Hak4t is op meerdere vlakken 'bright'.

De Hak4t groep bestaat uit Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht en Hakvoort zonwering. Braat glasconstructies 1844, Votec Systems, Apollo france diffussion, Vulcan roof glazing systems en Goedlicht zijn handelsnamen van de Hak4t groep. De Hak4t groep maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sector, lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Dit wordt indien nodig aangevuld met LED kunstlicht of geremd met zonwering en waar mogelijk geintegreerd met zonne-energie. De missie van de Hak4t groep is om mensen en dieren te helpen zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht. Door deze unieke lichtoplossing kan tot 100% bespaard worden op het energieverbruik en mensen voelen zich prettig bij dit licht. De productiviteit van werknemers neemt toe en dus ook het resultaat voor het bedrijf. De Hak4t groep kan dit doen voor onze klanten als één partij, fullservice. Kijk voor meer toelichting de onderstaande infographic.

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO